Bu alt forumun amacı, Open ERP'nin temelini oluşturan Open Objects'e ait olan tüm arayüzlerin ve modüllerin Türkçeleştirmesi ile ilgili yardım, değişiklik önerisi, yanlış tercüme, v.b. gibi konularda paylaşım ortamı sunmaktır.
aycan » Per Şub 11, 2010 4:41 pm
Mesela
https://translations.launchpad.net/open ... e?start=20Bu sayfadaki çevirileri girmişim daha önceden çoğu doğru, şu anda geçersiz gözüküyor. Kendi çevirimi onaylıyarak Save&continue basıyorum hata vermeden bir sonraki sayfaya atlıyor. Sonra bir önceki sayfaya bastığımda yine çevrilmemiş gözüküyor. Eskiden böyle işlemiyordu bu sistem.
Ne olduda böyle oldu acaba bilen varmı? Birileri projenin başına yönetici filan olduda onaylamasımı gerekyor? Sonra benim daha önceden çeviri girdiğim kelimeler niye sadece öneride gözüküyorki?
-
aycan
- Kalfa
-
oktay » Per Şub 11, 2010 5:32 pm
Aycan,
Başka bir modülde veya clientta vs'de girdiğin kelime başka yerde de geçiyorsa onu direk almayıp öneri olarak sunuyor. Şu an sorun yok launchpadde. Ayni kelimelerin tekrar tekrar geldiğinden emin misin? "Located in" kısmında da aynı sey mi yazıyor?
-
oktay
- Usta
-
aycan » Per Şub 11, 2010 5:44 pm
Şimdi mesela yukarıda verdiğim linkte 22-23-24 ncü maddelere daha önce çeviriyi girdiğime ve kabul ettiğine adım gibi eminim.
Şu anda bu sayfada bana öneri olarak gelen daha önce girdiğim çevirinin yanındaki o küçük logoya tıklıyorum New suggestion kısmına atıyor ve işaretliyor. Sonra Save&Continue diyerek bir sayfa atlıyorum. Geriye dönüp baktığımda hala Current Turkish:(no translation yet) duruyor. Eskiden Saveledimmi iş biterdi. Bide siz denermisiniz bu modüle 22-23 ve 24 ncü maddeye çeviri girmeyi.
-
aycan
- Kalfa
-
oktay » Per Şub 11, 2010 6:27 pm
"needs review" denen tercüme sayısı da çok fazla o modülde. Sen onu işaretliyor musun?
-
oktay
- Usta
-
oktay » Per Şub 11, 2010 6:29 pm
Denedim bende normal çalışıyor. Bir "yetki" verme hadisesi varsa ben bundan haberdar değilim. Baştan beri bastığım gidiyor.
-
oktay
- Usta
-
aycan » Per Şub 11, 2010 6:41 pm
ufff anlamadım gitti, bu launchpad artık beni sevmiyor haralde, bir iki gun sonra tekrar denerim olmadı kimlik değiştiririm. Az önce 27 madde Kiralanabilir Ürün nasıl olduysa girdi tarihide 2010-01-01 kaldı normalde siz güncelliyince tarihide güncelleniyor demi. diğer maddeleri beceremedim gitti.
-
aycan
- Kalfa
-
oktay » Per Şub 11, 2010 7:34 pm
Hiç çeviri olmayan bir modülde dener misin. Bakalım ne oluyor. Review'a gidiyor büyük ihtimalle. Eğer bir yetki yönetimi varsa onu ben yapmadım. Belki Onur yapmıştır benim için de haberim yoktur.
-
oktay
- Usta
-
Türkçeleştirme Çalışmaları - Turkish Translation
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir